Investment Manager

Omschrijving
Als investment manager bij Timeless Investments ben je verantwoordelijk voor het commercieel en financieel analyseren van nieuwe investeringsvraagstukken in breedste zin; en tevens van haar huidige portefeuille, vastgoedactiviteiten en de verschillende belangen buiten het vastgoed zoals onder andere in private equity. Het verder beoordelen en optimaliseren van financieringen. Verder met vooruitziende blik op basis van research en kennis input geven voor de lange termijn strategie en mogelijke nieuwe investeringslijnen. Je werkt nauw samen met haar directie en ervaren collega’s in een platte organisatie met een klein team van korte lijnen en directe besluitvorming.

Aanbod
Goede arbeidsvoorwaarden binnen een ondernemende organisatie met gedreven collega’s. Je krijgt de vrijheid om je eigen weg te bepalen met persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.

Functie-eisen
• WO opgeleid (t/m Master)
• 3-6 jaar werkervaring
• Werkzaam (geweest) in Corporate Finance, Private Equity en/of Real Estate Finance and
Investment
• Financieel onderlegd. Sterk analytisch en redelijke kennis van (vastgoed)dealstructuren
• Ervaren en vaardig in Excel modeleren
• Ondernemend, gedreven en communicatief vaardig
• Nederlands en Engelse taal

Bedrijfsprofiel
Timeless Investments, kantoorhoudend in Amsterdam, is een actief en veelzijdig familiebedrijf welke geleid wordt door Bas en Tim van Veggel. Ondernemerschap, creativiteit, kwaliteit en aandacht voor menselijk talent vormen ten allen tijden de pijlers. Het bedrijf opereert voornamelijk in de Nederlandse en Amerikaanse vastgoedmarkt met buiten het vastgoed een significante private equity portefeuille. Een tal van eigen dochterbedrijven functioneren
als platformen waar Timeless zich direct en dagelijks mee bezighoudt. Verder worden directe core vastgoed- en private equity investeringen vanuit eigen netwerk gezien als de ruggengraat van het bedrijf.

Voor meer informatie: www.timeless.nl

Geïnteresseerd? Stuur je CV met begeleidende toelichting naar: secretariaat@timeless.nl