MENU

20 oktober 2020

TIMELESS KOOPT TWEE DUITSE EUROSTRAND VAKANTIEPARKEN VAN ZIB INVESTMENTS

Zeeland Investments Beheer (ZIB) van voormalig Roompot-directeur Henk van Koeveringe, is de afgelopen 12 jaar eigenaar geweest. Het gaat om vakantieparken Leiwen (Moezeldal regio) en Fintel (Lüneburger heide), samen goed voor meer dan 600 woningen. Operator Eurostrand tekent een langjarig triple net huurcontract als onderdeel van deze transactie.

PIET DERKSEN

Eurostrand begon in Valkenswaard met de bouw van een bungalowpark compleet met overdekt zwembad, restaurant en bowlingbanen. Begin jaren 70 kwam het park in handen van Center Parcs-oprichter Piet Derksen. Daarna werd koers verlegd naar Duitsland waar in 1973 de kiem werd gelegd voor het huidige Eurostrand Resort Lüneburger Heide ontstond. In 1998 werd het tweede Duitse resort geopend, Eurostrand Resort Moseltal in Leiwen.

Tim van Veggel namens koper Timesless Investment: ‘Deze acquisitie past binnen onze lange termijn strategie en onze positieve ervaringen in het verleden met goedlopende vakantieparken in Duitsland. Wij zijn erg trots dat wij samen met Eurostrand een samenwerking voor de toekomst aangaan.’

Timeless is geadviseerd door Beaureale en Houthoff. ZIB werd geadviseerd door JLL en Dentons.