MENU

29 juli 2021

StoneBridge Investments doet aankoop in Maryland, VS

Amsterdam/Washington, DC, 18 juli 2021 – StoneBridge Investments (StoneBridge) verwerft via haar beleggingsfonds, SRF Gramercy, LP het appartementencomplex Gramercy at Town Center, bestaande uit 210 verhuurde woningen en algemene voorzieningen. Na deze aankoop beheert StoneBridge 11 complexen in de VS, ca. 2,500 woningen, gelegen in verschillende snel groeiende markten gelegen in de staten Maryland, Virginia, North Carolina en Georgia.

www.stonebridgeinvestments.com 

De aankoopsom bedraagt $67 miljoen. Samen met haar besloten groep partners investeert StoneBridge ca. $32,5 miljoen eigen vermogen. Het voorgenomen ‘Core plus’ businessplan bestaat uit de renovatie van de algemene voorzieningen en het moderniseren van alle woningen. Dit resulteert in meer woongenot voor de huurders en naar verwachting in verder gezonde huurstroom en waarde creatie ten tijde van verkoop.

SRF Gramercy, LP is het 22ste beleggingsfonds van StoneBridge en is een belangrijke vervolgstap in de strategie van StoneBridge om haar huurwoningportefeuille uit te breiden in de economisch sterk groeiende stedelijke locaties aan de Oostkant van de Verenigde Staten.

StoneBridge, gevestigd in Washington, DC, is een dochteronderneming van Timeless Investments (Familie van Veggel), StoneBridge heeft in het verleden meer dan 3,500 woningen reeds succesvol verkocht en beheert momenteel ruim 2,500 woningen, met een totale waarde van ruim $550 miljoen.