MENU

27 oktober 2022

The Cath, een nieuwe landmark in Utrecht is een feit!

Dit binnenstedelijk gelegen gebouw, eigendom van Timeless Investments en Tristan Capital Partners, in Utrecht is een iconisch verschijning aan de Catharijnesingel geworden. Het betreft een volledig herontwikkeld en verduurzaamd kantoor van circa 10.870 m², verdeeld over 10 bouwlagen welke deze maand is opgeleverd.

Met de herontwikkeling is het oorspronkelijke gebouw en de iconische gevel gerespecteerd gebleven en is het gebouw in uitstraling en bouwvolume gemoderniseerd. Het gebouw is direct gelegen naast Utrecht Centraal Station en het bekende winkelcentrum Hoog Catharijne. De historische binnenstad is op loopafstand en dit gebied aan de Singel is in de afgelopen jaren grootschalig aangepakt, waarmee ook de Singel zelf in ere is hersteld.

Met de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardig kantoorruimte in Utrecht biedt The Cath nu uitkomst. Het gebouw heeft als doel om een breed scala aan bedrijven te huisvesten in het hart en naast het station van bruisend Utrecht. Een adembenemende entree, karakteristieke kantoorvloeren, een smaakvol bedrijfsrestaurant, flexibele vergaderruimten, veel natuurlijke lichtinval maken dit fraaie plaatje compleet. Voor foto’s en een sfeerimpressie: https://thecath.nl/update-september-2022/

Per direct beschikbaar voor verhuur vanaf circa 250 m².

De verhuurinformatie is te vinden op: http://www.thecath.nl