MENU

13 juni 2022

Timeless Investments haalt World Padel tour naar Amsterdam

 

TIMELESS INVESTMENTS INITIATIEFNEMER WORLD PADEL TOUR AMSTERDAM OPEN

 

Timeless Investments bestaat dit jaar 15 jaar. Een familiebedrijf dat opereert vanuit ondernemerschap, creativiteit en passie.

We staan altijd open om van de gebaande paden af te wijken en nieuwe dingen te ontdekken. Daarom hebben we besloten de exclusieve rechten van de World Padel Tour Amsterdam Open te verwerven en dit jaar een uniek evenement te organiseren in onze thuishaven Amsterdam.

Dit zullen we gaan doen in aanvulling op de vele projecten die we realiseren vanuit verschillende eigen platformen (www.timeless.nl).

Onze persoonlijke passie voor padel leidde al vroeg tot een van de meest geliefde padel-locaties van Nederland, B. Amsterdam Padel, maar nu organiseren we van 26 september tot 2 oktober de World Padel Tour Amsterdam Open 2022 op een unieke locatie: De Centrale Martkhal. Het toernooi zal ook op televisie worden uitgezonden via het open net van Ziggo Sports.

Het belooft een feest te worden waar de gehele mannelijke en vrouwelijke wereldtop aanwezig zal zijn, maar waar naast sport ook vooral lol en gezelligheid zal zijn. Wij, Tim en Bas van Veggel hopen jullie daar allemaal te gaan zien!

Voor kaarten, sponsor mogelijkheden en hospitality pakketten voor met je vrienden/vriendinnen of bedrijf neem contact op via: www.worldpadeltouramsterdam.com voor meer informatie.

We zijn zeer verheugd dit mooie initiatief samen met Kroonenberg groep tot realisatie te brengen in samenwerking met een geweldige groep aan mensen:

 

John van lottum

Deux Agency

Triple Double

Holazo Sports

DPG Media

WPT

KNLTB

Plaza Padel

 

World Padel Tour Amsterdam Open – VIP Brochure