MENU

Stonebridge

StoneBridge Investments koopt totaal 588 verhuurde woningen in North Carolina (VS)

Amsterdam/Washington, DC, 26 oktober 2020 – StoneBridge Investments (StoneBridge) heeft via haar beleggingsfonds, SRF Wakefield, LP het appartementencomplex Columns at Wakefield in Raleigh aangekocht, bestaande uit 324 verhuurde woningen en algemene voorzieningen.

read more
Zom living

NATIONAL MULTIFAMILY DEVELOPER ZOM LIVING ENTERS PHOENIX, ARIZONA

National multifamily developer Zom Living enters Phoenix, Arizona market with plans to deliver up to 1600 luxury apartments

read more
Timeless

Podcast Eind goed, Vastgoed met Tim en Bas van Veggel

De broers Bas en Tim van Veggel zochten het eerst buiten het vastgoedbedrijf van vader Hans, maar hebben inmiddels op geheel eigen wijze de Veggeldynastie voortgezet. Over leveragen in Amerika en kansen voor de jeugd.

read more
Timeless

PHYSEE takes the first step in the global rollout of SmartSkin

PHYSEE, the technology company developing coatings, solar and sensor technology,
has received €4 million euros in growth capital for the first half of their Series A
investment round. Their technology generates both energy and data, optimizing the
energy efficiency of buildings. Investors consider the sustainable contribution of
PHYSEE in the energy transition in various sectors to be promising and necessary.

read more
Zom living

Top 30 multifamily development firms of 2020

ZOM Living ranked #11 in the Top 30 Multifamily Development firms in the USA. The 2020 MHN Top Multifamily Development Firms ranking utilized self-reported data for all companies.

read more
other

Stichting Wiechert in de VG Visie Wintergasten

Het stimuleren en cultiveren van jong, ondernemend en creatief talent in de vastgoedsector’, is het doel van Stichting Wiechert, die door collega’s, vrienden en familieleden werd opgericht na het overlijden van Wiechert Schenk, op 1 januari 2016.

read more
Timeless

TIMELESS NR.16 IN TOP-25 PRIVATE BELEGGERS 2019

Top-100 Beslissers 2019: Top-25 Private beleggers In deze lijst de Top­25, met portefeuilles > € 200 mln. De ranglijst is gebaseerd op jaarverslagen en neemt de vastgoedportefeuille (vaste activa) als uitgangspunt. Voor de markt én voor deze beleggers zelf is het belang om de rol van deze partijen te onderzoeken.

read more
Timeless

EPISO 5 EN TIMELESS KOPEN KAUWGOMBALLENFABRIEK

Episo 5 en Timeless Investments hebben de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam gekocht van APF en Lingotto. De prijs bedroeg ongeveer 54 miljoen euro. Koper Episo 5 is een fonds van Tristan Capital Partners. Als lokale partner heeft Timeless Investments een substantieel belang in de acquisitie.

read more
cod

BAS VAN VEGGEL NR. 1 | TOP-20 ONTWIKKELAARS 2019

Top-100 Beslissers 2019: Top-20 Ontwikkelaars Bij commercieel vastgoedprojecten zijn vooral ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in logistiek, transformatie en herontwikkeling gestegen in de Top-101 Ontwikkelaars. Bedrijven als DHG, Heylen Warehouses, WDP, Prologis en Somerset behoren tot de stijgers. Foolen en Reijs zijn dankzij tal van kantoortransformaties in de top­10 terecht gekomen.

read more